Pärnu lillepoed

Pärnu lillepoed – lilled igaks tähtsaks hetkeks

Siin on nimekiri Pärnu parimatest lillepoodidest:

  • Tootsi Lillepood – Lai valik lilli ja taimi, asub Pärnu kesklinnas.
    Kontakt: +372 443 2211
    Lahtiolekuajad: E-R 9:00-18:00, L 9:00-16:00
    Asukoht: Pikk 12, Pärnu
  • Viola Lillepood – Tuntud oma kvaliteetse teenuse ja kaunite lilleseadete poolest.
    Kontakt: +372 444 1234
    Lahtiolekuajad: E-L 10:00-20:00
    Asukoht: Keskväljak 5, Pärnu
  • Härma Lillepood Pärnus – Populaarne oma kliendisõbraliku teeninduse ja lilleseadete poolest.
    Kontakt: +372 445 1515
    Lahtiolekuajad: E-R 9:00-17:30, L 9:00-15:00
    Asukoht: Riia mnt 11, Pärnu
  • Pärnu Turu Lillepood – Värsked lilled ja kohalikud kasvatajad.
    Kontakt: +372 443 4555
    Lahtiolekuajad: E-L 8:00-16:00
    Asukoht: Suur-Sepa 18, Pärnu
  • Port Artur Lillepood – Mugav asukoht Port Artur kaubanduskeskuses.
    Kontakt: +372 447 7890
    Lahtiolekuajad: E-P 10:00-21:00
    Asukoht: Lai 15, Pärnu

Pärnu lillepoed pakuvad rikkalikku valikut lilli ja taimeseadeid igaks sündmuseks. Olenemata sellest, kas otsid kimbud sünnipäevaks või pulmapäe

Pärnu lillepoed pakuvad laia valikut kauneid lilli ja taimeseadeid, mis sobivad nii igapäevasteks kingitusteks kui ka erilisteks tähtpäevadeks. Pärnu on tuntud oma lillepoodide poolest, kus leiab alati midagi sobivat igaks sündmuseks. Lillekuller Pärnus on samuti populaarne teenus, pakkudes võimalust saata lilled kulleriga otse koju või tööle.

Pärnu lillepoed pakuvad kvaliteetseid teenuseid

Kui otsid suurepärast lillepoodi Pärnus, siis leiad linna erinevatest osadest mitmeid häid valikuid. Näiteks Tootsi lillepood ja Tootsi aiand on tuntud oma värskete lillede ja suure valiku poolest. Viola lillepood Pärnu kesklinnas pakub laia valikut lilli ja lilleseadeid, sobides suurepäraselt igaks sündmuseks.

Samuti on Härma lillepood Pärnus populaarne oma kvaliteetse teeninduse poolest, pakkudes mitmekülgseid lahendusi. Paljud lillepoed, sealhulgas Port Artur lillepood, pakuvad võimalust kasutada lillekullerit Pärnus, mis muudab lillede kinkimise eriti mugavaks ja kiireks.

Lillepoed Pärnus – lai valik ja mitte vaid kesklinnas

Lisaks Pärnu kesklinnale leiad lillepoode ka teistest linnaosadest, näiteks Pärnu Maxima lillepood ja vana Pärnu lillepood. Mõlemad pakuvad kvaliteetseid lilli ja kauneid kimbud, sobides suurepäraselt kingitusteks. Samuti on Flores lillepood Pärnus tuntud oma erilise valiku poolest, pakkudes nii klassikalisi kui ka eksootilisi lilli.

Pärnu Jardin lillepood on linnas hinnatud oma laia lillede ja taimede valiku tõttu, olles ideaalne koht, kus leida midagi erilist nii kodu kaunistamiseks kui ka kingituseks.

Lillekuller Pärnus on teenus, mida pakuvad mitmed Pärnu lillepoed, sealhulgas Viola lill lillepood Pärnus. Kliendid hindavad mugavust ja kiirust, millega lilled kulleriga kohale toimetatakse. Google’i arvustuste põhjal on klientidele meeldinud eelkõige lillede värskus ja kullerteenuse kiirus.

Pärnu Turu lillepood ja teised kohalikud lemmikud

Pärnu Turu lillepood on ideaalne koht, kus leida kohalike kasvatajate lilli ja taimi. See pood on tuntud oma värskete ja taskukohaste lillede poolest. Samuti on Härma lillepood saanud kiitust oma kliendisõbraliku teeninduse ja kaunite lilleseadete poolest.

vaks, on Pärnu lillepoed tuntud oma professionaalse teeninduse ja kvaliteedi poolest.